Digitale toolbox

Safe onboarding
Gate Instruction

Zo gebruik je een digitale toolbox

Binnen jouw bedrijf is er veel informatie, die door verschillende teams ingezet worden om alles goed te laten werken. Veel van deze informatie gaat over veiligheid. Het is daarom van belang dat iedereen er goed bij kan komen en de medewerkers alle gegevens ook goed gebruiken. Maar hoe gebruik je deze toolbox library precies? En wat moet je hier nog meer over weten voor het implementeren?

Eenvoudig aanpassen en doorsturen

De digitale toolboxen gebruik je voornamelijk voor het verschaffen van relevante achtergrondinformatie bij veiligheidsthema’s. Hiervoor heb je twee mogelijkheden: het gebruiken van standaarddocumenten, maar ook het zelf samenstellen van de relevante informatie. Bij de digitale toolbox kan je dan regelmatig de documenten aanpassen, zodat de informatie te allen tijde up to date blijft en direct naar alle medewerkers gestuurd. Daarbij hoef je niet alleen met woorden te werken. Je kan namelijk ook afbeeldingen en video’s toevoegen binnen de portal. De beelden helpen medewerkers om de informatie nog beter te begrijpen.

  Kennisvragen toevoegen voor meer duidelijkheid

  De digitale toolbox meeting gebruik je echter niet alleen voor het doorsturen van relevante informatie. Je kan de kennis van de medewerkers ook testen door bij de onderwerpen een aantal kennisvragen samen te stellen. Zo zie je direct of alle kernpunten duidelijk zijn. Indien veel medewerkers deze kennisvragen niet goed kunnen beantwoorden is het aan jou om de informatie nodig duidelijker te maken. Zijn er enkelen die de vragen niet kunnen beantwoorden? Dan kan je met deze mensen in gesprek gaan om te ontdekken waar het probleem ligt.

  Veel plannen rondom de toolboxen

  Dankzij een digitale toolbox heb je voor iedereen duidelijkheid op het gebied van veiligheid. Als ondernemer heb je ook meer gemakken, omdat je de digitale toolboxen op een specifieke datum kan versturen. Zo kan je alles direct bij elkaar houden, maar ook verspreiden over het gehele jaar. Ook kan je zelf bepalen welke teams bepaalde onderwerpen moeten leren of dat je iedereen dezelfde onderwerpen geeft. Via het dashboard kan je dan bijhouden of iedereen de informatie heeft doorgenomen en de vragen heeft beantwoord. Je kan dan direct een herinnering sturen indien blijkt dat men er nog niet naar gekeken heeft.

  Safety
  Safety Instructions

  Enkele voorbeelden op een rij

  Wil je zelf aan de slag met de digitale toolbox? Dan geniet je van een groot aantal voordelen, die je normaal gesproken niet hebt. Denk aan betere informatie, waarbij je interactief kan communiceren. Tevens zijn er een groot aantal terugkoppelingen mogelijk voor zowel de werknemers als werkgevers en kan je interactieve multimedia content gebruiken om meer duidelijkheid te geven. Je hebt te allen tijde alles digitaal inzichtelijk en zorgt ervoor dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd blijft. Jouw bedrijf plukt hier de vruchten van.

  Dit zeggen onze klanten over ons

  “Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

  Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

  “Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

  Jos Verkerk, Orona

  “De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

  Johan Wulder, Jumbo Maritime

  Gate Instruction

  Safety onboarding

  Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

  DareToCare app

  Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

  Safety escape truck

  Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.