Generieke poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.

Veilig onboarden
Poortinstructie

Ready-to-use programma

Wat doe je bij brand, een ongeluk of andere calamiteiten? Je wilt bezoekers, leveranciers en contractors hier de juiste instructies over geven als ze zich op jouw terrein bevinden. En het liefst ook toetsen of ze écht alles begrepen hebben.

Een A4-tje met instructies is eigenlijk niet meer van deze tijd, maar een video- of programma-op-maat is prijzig. Bovendien pas je een programma-op-maat niet zo makkelijk tussentijds aan. Daarom heeft eWorks iets nieuws ontwikkeld. Een ready-to-use programma dat je zelf kunt vullen met voor jou belangrijke veiligheidsinstructies.

  Hoe het werkt

  Onze generieke poortinstructie is een programma met standaard veiligheidsinstructies, dat je zelf kunt aanpassen naar een bedrijfsspecifiek product. Bijvoorbeeld door je eigen foto’s, voorbeelden en instructies toe te voegen. Ideaal als je het ons vraagt. Want als er veiligheidsaspecten binnen je organisatie veranderen, dan heb jij de poortinstructie in no-time geüpdate. 

  Daarnaast kun je een aantal bouwstenen toevoegen:

  • Inloggen op afstand via mail of op locatie via een QR-code.
  • Een toets waarmee je kan meten en registeren of de instructie begrepen is.
  • Een certificaat dat bezoekers na het maken van de toets als toegangspas kunnen gebruiken. 

  Safety
  Veiligheidsinstructies

  Zelf aanpasbaar of volledig op maat

  Door je veiligheidsinstructies te digitaliseren, zorg je niet alleen voor een efficiëntere workflow. Ook krijg je goed inzicht in de resultaten van bezoekers en kun je rapportages maken. Je houdt alle gegevens van bezoekers, contractors en leveranciers in één systeem bij. Hoe het precies werkt, leggen we je uit tijdens de eenmalige training.

  Wil je liever alles uit handen geven? Of heb je bestaande systemen die je wilt koppelen of omzetten? Geen probleem. Onze consultants maken graag een programma-op-maat voor je. 

  Dit zeggen onze klanten over ons

  “Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

  Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

  “Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

  Jos Verkerk, Orona

  “De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

  Johan Wulder, Jumbo Maritime

  Poortinstructie

  Safety onboarding

  Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

  DareToCare app

  Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

  Safety escape truck

  Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.