Alles bij de hand

Met de DareToCare app van eWorks kun je veilig aan de slag met één handige tool. Stuur bijvoorbeeld eenvoudig safety alerts en handige tips naar je collega’s. Of upload moeiteloos handleidingen en werkinstructies, zodat iedereen ze direct bij de hand heeft. En meer!

Demo aanvragen
Safety Care app

Alles in één

De DareToCare app biedt zes krachtige functies, en jij bepaalt zelf welke het beste aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie:

 1. Veiligheidswaarschuwingen (pushnotificaties) en nuttige tips verzenden
 2. Toegang verlenen tot handleidingen, werkinstructies en andere relevante documenten
 3. Digitale beschikbaarstelling van werkplekinspecties, Laatste Minuut Risico Analyses (LMRA’s), en meer via dynamische formulieren
 4. Registratie bijhouden van fysieke toolbox meetings
 5. Incidenten eenvoudig digitaal melden
 6. Probleemloos samenstellen van gepersonaliseerde toolboxen
Demo aanvragen

Op maat gemaakt voor jouw werkomgeving

De DareToCare app is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke werkomgeving. Voeg bedrijfsspecifieke risico’s toe, integreer afbeeldingen van jouw werkvloer, en pas het taalgebruik aan. Wij streven naar een veiligheidscultuur waarin bewustwording en verantwoordelijkheid centraal staan. Met deze app dragen we bij aan de transformatie van jouw werkomgeving naar een veiligere en beter geïnformeerde werkplek.

Bij eWorks geloven we in betrokkenheid, betrouwbaarheid en vernieuwing. Onze DareToCare app is een innovatieve stap richting een veiligere werkomgeving. Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek hoe onze app een cruciale rol kan spelen in het vergroten van het veiligheidsbewustzijn binnen jouw organisatie. Want veiligheid is geen toeval, maar een bewuste keuze die elke dag gemaakt moet worden.

  poortinstructie eworks

  Dit zeggen onze klanten over ons

  “De optie om zelf formulieren aan te maken in de applicatie is voor ons een mooie uitkomst om van alle papieren administratie af te komen. Op deze manier kunnen wij onze verschillende evaluatiemomenten op de werkvloer direct op locatie digitaal verwerken.”

  Koen Ebbers, Dikkerboom Betonboringen

  “Met de DareToCare app communiceren wij proactief met elkaar en hebben we voor diverse audits en inspecties voorgoed afscheid kunnen nemen van papier.”

  Jos Verkerk, Orona

  “Het is duidelijk dat het bedienen van hun klanten topprioriteit is, aangezien ze altijd bereid zijn om aan onze wensen te voldoen en veranderingen door te voeren op basis van onze gebruikersfeedback.”

  Travis Kerr, Liftwerx Solutions

  DareToCare app

  Voor bedrijven die serieus aan de slag willen met het beïnvloeden van veilig gedrag stelt eWorks de DareToCare Safety app gratis beschikbaar. Met alle functies die je nodig hebt voor een safety app.

  Alleen voor aanvullende functies, zoals bijvoorbeeld een eigen vormgeving of werken in groepen is een betaald abonnement nodig. Hieronder zie je precies wat je met de app kunt.

  Gratis app Betaalde app
  Aantal gebruikers Onbeperkt Licentie
  Vragen stellen Onbeperkt Onbeperkt
  Melden en meldingen afhandelen Onbeperkt Onbeperkt
  Registreren van toolbox deelname Onbeperkt Onbeperkt
  Enkele gratis toolboxen Ja -
  Documenten in bibliotheek 5 Onbeperkt
  Informatie via QR codes 5 Onbeperkt
  Eigen meetings toevoegen 5 Onbeperkt
  Push meldingen 5 Onbeperkt
  Koppeling eWorks toolbox abonnement 5 Onbeperkt
  WPI formulier Standaard Zelf aan te passen
  Corona checklist Standaard Zelf aan te passen
  LMRA formulier Standaard Zelf aan te passen
  Eigen formulieren - Onbeperkt
  Eigen Tips - Onbeperkt
  Eigen vormgeving - ja
  Custom bedrijfscode - ja
  Derden met ander email domein toevoegen - Onbeperkt
  Werken in groepen - Ja
  Extra HSE managers - Onbeperkt
  Training en hulp bij implementatie - Ja
  Start met gratis app
  Meer informatie
  Safety care app

  Toolbox library met e-learnings

  Met de eWorks toolbox library help je je collega’s met realistische situaties, pakkende voorbeelden en interactieve oefeningen om veilig te werken en verklein je het risico op incidenten. 

  Safety onboarding

  Kies ervoor om je collega’s slim in te werken met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

  Safety escape truck

  Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.

  Poortinstructie

  Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.

  Escape room cyber security