Een onderwerp voor iedere werkvloer

De safety toolboxen van eWorks zijn er voor iedereen in het bedrijf. Er is altijd wel iets te leren over veilig werken.

Demo aanvragen
e-learning toolboxen

Toolbox library

Ons overzichtelijke leerportaal met safety toolboxen biedt zowel gemak als uitstekende ondersteuning op de werkvloer. De onderwerpen worden regelmatig vernieuwd en aangevuld, zodat je medewerkers altijd actueel en effectief leren. Of je nu kiest voor een uitgebreid programma of van tijd tot tijd een safety e-learning, in onze online toolbox library vind je geschikte onderwerpen voor iedere werkvloer.

Samen met jou zorgen we ervoor dat veilig werken een gedeelde waarde wordt in jouw organisatie. Maak gebruik van:

  • Meer dan 80 kant-en-klare online safety e-learnings
  • Standaard beschikbaar in het Nederlands, Engels, Pools en Duits op ieder online apparaat
  • Eenvoudige registratie- en rapportagemogelijkheden
  • Een aanvullende offline library met meer dan 75 eenvoudig te downloaden powerpoint-presentaties – alles al voorbereid en perfect te combineren met de online toolboxen

Met ons zorgvuldig samengestelde aanbod helpen we organisaties hun veiligheidscultuur te versterken. Het einddoel is een omgeving waarin elk individu de verantwoordelijkheid voor veilig werken voelt. Samen jagen we de transformatie aan, zodat veiligheid niet alleen een keuze is, maar een vanzelfsprekende waarde in jouw bedrijfscultuur.

Download actueel aanbod

Abonnementen en mogelijkheden

Voor iedere soort werkvloer bieden wij een passend abonnement aan, waarbij je eenvoudig extra opties kunt toevoegen, zoals het leerportaal in een eigen look & feel.

Optimaal voordeel behaal je wanneer je ons abonnement combineert met een van onze andere producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan de DareToCare safety app, die ideaal is voor leren op de werkvloer en het controleren van werkinstructies en handleidingen. Of maak gebruik van onze support strippenkaarten, waarmee onze eWorks-consultants je volledig ontzorgen.

Wil je de safety toolboxen opnemen in je eigen leer management systeem? Ook dat is mogelijk. Bij eWorks geloven we in keuzemogelijkheden die aansluiten op jouw behoeften. We staan klaar om samen met jou de beste opties te bespreken en implementeren.

Vraag offerte aan
Safety onboarding

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Online toolbox

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.