Een onderwerp voor iedere werkvloer

De safety toolboxen van eWorks zijn er voor iedereen in het bedrijf. Er is altijd wel iets te leren over veilig werken.

Demo aanvragen
e-learning toolboxen

Toolbox library

Ons overzichtelijke leerportaal met safety toolboxen biedt zowel gemak als uitstekende ondersteuning op de werkvloer.

De onderwerpen worden regelmatig vernieuwd en aangevuld, zodat je mensen altijd de juiste dingen leren. Of je nu kiest voor een uitgebreid programma of voor af en toe een safety e-learning, we hebben voor iedere werkvloer geschikte onderwerpen in onze online toolbox library.

Zo weet je zeker dat veilig werken onder de aandacht blijft.

  • meer dan 80 kant-en-klare online safety e-learnings
  • standaard in het Nederlands, Engels, Pools en Duits op ieder online device te volgen
  • simpele registratie- en rapportagemogelijkheden
  • een additionele offline library – bestaande uit meer dan 75 simpel te downloaden powerpoint-presentaties – waarin veel al voor je is voorbeid en die je perfect kunt combineren met de online toolboxen
Download actuele aanbod

Abonnementen en opties

We hebben voor iedere werkvloer een passend abonnement, waar je makkelijk extra opties aan toevoegt. Zoals het leerportaal in eigen look & feel.

Extra voordeel behaal je als je een abonnement combineert met een van onze andere producten en diensten. Bijvoorbeeld met de DareToCare safety app, voor leren op de werkvloer en het checken van werkinstructies en handleidingen. Of met onze support strippenkaarten, waarmee de eWorks consultants je ontzorgen.

Wil je de safety toolboxen inzetten in je eigen leer management systeem? Ook dat kan.

Je hebt meerdere keuzes. Die spreken we graag met je door.

Vraag offerte aan
Safety onboarding

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Online toolbox

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.