Veilig aan het werk beginnen

Goed inwerken is het halve werk. Start vandaag nog met de safety onboarding. Je past hem eenvoudig aan aan jouw werkvloer en organisatie.

Demo aanvragen

Safety onboarding

Stel eenvoudig je eigen safety onboarding samen met ons makkelijk aanpasbare format. De basis hebben we al voor je gebouwd. Alle belangrijke safety onderwerpen zitten erin. Het enige dat je hoeft te doen, is het invullen van de bijzonderheden op jullie werkvloer. Voeg een paar eigen afbeeldingen en teksten toe en klaar. 

Met de safety onboarding zorg je ervoor dat iedereen veilig aan het werk begint. En het is ook nog eens voordelig ten opzichte van een maatwerk programma.

Naast dat de safety onboarding los afneembaar is, krijg je deze standaard meegeleverd bij onze toolbox library.

De onboarding is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels en bevat:

  • de safety onboarding
  • een licentie op de tool waarmee je de safety onboarding zelf kunt aanpassen
Vraag offerte aan

Dit zeggen onze klanten over ons

“Het is duidelijk dat het helpen van hun klanten een topprioriteit is, omdat ze altijd bereid zijn om aan onze vragen te voldoen en wijzigingen door te voeren op basis van onze gebruikersfeedback”

Travis Kerr, Liftwerx Solutions

“De training sluit perfect aan bij de doelgroep. Heel uitnodigend en effectief. Medewerkers zijn direct betrokken. Echt een aanrader voor bedrijven in complex & heavy equipment waar veilig werken cruciaal is.”

Kees van der Meijden, Batenburg JB Systems

“eWorks heeft een enthousiast team met veel kennis. Ze staan altijd paraat om ons te assisteren en de safety tools nog beter te benutten!”

Jos Verkerk, Orona

Toolbox library met e-learnings

De e-learning toolboxen van eWorks zijn er voor iedereen in het bedrijf. Er is altijd we iets te leren over veilig werken.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmelden doen én toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts is heel eenvoudig met onze krachtige safety app.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.

Escape Room