Escape Truck

Veilige keuzes maken onder tijds -en groepsdruk train je met de safety escapetruck. Het geeft inzicht in welke (soms onveilige) keuzes je maakt onder druk. Weet jij uit de escaperoom te ontsnappen zonder dat je jezelf en je collega’s aan risico’s blootstelt?

Demo aanvragen

Veilige keuzes maken

Om veiligheidsbewustzijn te vergroten zet eWorks, naast vele andere tools, nu ook de nieuwe Safety Escapetruck in. Een aantrekkelijke en uitdagende manier om mensen enthousiast te maken over veiligheid.

De Safety Escapetruck met als onderwerp: “het maken van veilige keuzes”, geeft inzicht in welke (soms onveilige) keuzes je maakt onder tijds- en groepsdruk. Weet jij uit de escaperoom te ontsnappen zonder dat je jezelf en je collega’s aan risico’s blootstelt? Hoe handel je (inzicht) en hoe zou je kunnen en moeten handelen.

Net als op de werkvloer, werk je samen en ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en voor elkaar. Elkaar aanspreken is daar een belangrijk onderdeel van. In de Safety Truck ga je als team de uitdaging aan en na 45 minuten sluit je af met een groepsgesprek waarin we de ervaring bespreken. Hoe ging het en hoe zou dat gaan in een echte werksituatie? Wat hebben we hiervan geleerd en wat zijn de conclusies die we hieruit kunnen trekken?

Samen met onze klanten zorgen we voor het verbeteren van kennis, houding en gedrag bij medewerkers in de industrie.

Prikkel je medewerkers: Aan veilig werken is niet te ontkomen met deze Safety Escapetruck voor de deur!

Prikkel je medewerkers

“Dit is de perfecte aanvulling op onze tools. We bieden complete safety awareness programma’s aan, want we weten hoe belangrijk het is om continu en op verschillende manieren aandacht te geven aan veiligheid. Hiermee houd je mensen betrokken. Voorbeelden zijn onze e-learnings en safety app, waarmee we zorgen dat kennis toegankelijk is en goed overgedragen wordt. Via alle mogelijke middelen en kanalen, zoals pc, mobile en push alerts, heeft iedereen altijd toegang tot de juiste informatie.
Maar vooral het gesprek blijft belangrijk. De mens staat centraal en leren gaat het beste als er interactie plaatsvindt. Onze kant en klare, aanpasbare toolbox meetings faciliteren het gesprek zodat veiligheid gaat leven. Nu komt daar een geheel nieuwe activiteit bij die daar zeker aan bijdraagt!”
Martijn Wijnberg, Directeur eWorks