Spannend spel

Met de escape truck maak je van safety training een onvergetelijke ervaring

Demo aanvragen
Escape room cyber security<br />
Escape Room

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken. We confronteren de teams met situaties die ze ook op de werkvloer tegenkomen. Zo worden je collega’s zich bewust van de soms onveilige keuzes die ze maken in hectische situaties.

Je kan de mobiele trucks (maximaal 3) eenvoudig bij jouw bedrijf voor de deur inzetten. Met groepen van minimaal 2 en maximaal 8 spelers per spelronde train je maximaal 80 medewerkers per truck per dag.

Wil je een spannende spelervaring als aanvulling op je safety awareness programma? Of zoek je naar een activerende game voor bijvoorbeeld de jaarlijkse veiligheidsdag? Zet dan de safety escape truck in. De opdrachten kunnen we, indien gewenst, op maat maken.

Zo werkt het spel

Een team wordt in de safety escape truck opgesloten. Samen moeten de deelnemers voorkomen dat ze tijdens het werk risico lopen. Elkaar aanspreken is daarbij een must. Lukt het ze om binnen 30 minuten uit de truck te ontsnappen zonder zichzelf en hun collega’s aan risico’s bloot te stellen? Dan voorkomen ze dat er levens op het spel komen te staan en winnen ze het spel.

We sluiten af met een korte groepssessie waarin we de situaties uit het spel bespreken. Wat gebeurde er? Hoe zou je reageren in een echte werksituatie? En wat zal je volgende keer anders doen? Zo geef je het veiligheidsbewustzijn een flinke boost.

Safety escape truck
safety escape truck training

Safety onboarding

Kies ervoor om nieuwe medewerkers slim in te werken met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen én toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts is heel eenvoudig met de krachtige safety app.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.