Spannend spel

Een veilige werkomgeving begint bij bewustwording. De safety escape truck draagt bij aan het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van je medewerkers in de vorm van een spannend spel.

Demo aanvragen
Escape room cyber security<br />
Escape Room

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken. We confronteren de teams met situaties die ze ook op de werkvloer tegenkomen. Zo worden je collega’s zich bewust van de soms onveilige keuzes die ze maken in hectische situaties.

Je kan de mobiele trucks (maximaal 3) eenvoudig bij jouw organisatie voor de deur inzetten. Met groepen van minimaal 2 en maximaal 8 spelers per spelronde train je maximaal 80 medewerkers per truck per dag.

Wil je een spannende spelervaring als aanvulling op je safety awareness programma? Of zoek je naar een activerende game voor bijvoorbeeld de jaarlijkse veiligheidsdag? Zet dan de safety escape truck in. De opdrachten kunnen we, indien gewenst, op maat maken.

Unieke ervaring

Je team ondergaat een unieke ervaring in de safety escape truck, waarin ze tijdelijk worden afgesloten van de buitenwereld. Binnen de truck worden de deelnemers geconfronteerd met hectische situaties die ook op de werkvloer kunnen voorkomen. Gezamenlijk moeten ze proactief handelen om veiligheidsrisico’s te vermijden.

Na afloop van het spel faciliteren we een krachtige groepssessie waarin we de situaties bespreken. We analyseren wat er is gebeurd, reflecteren op mogelijke reacties in reële werksituaties, en bespreken alternatieve benaderingen. Op deze manier worden medewerkers zich diepgaand bewust van hun eigen handelen.

De safety escape trucks kunnen eenvoudig op het terrein van je organisatie worden neergezet. Er kunnen 3 trucks worden ingezet, met teams van minimaal 2 en maximaal 8 spelers per ronde. Zo is het mogelijk om zo’n 80 medewerkers per truck per dag te trainen. De opdrachten kunnen op maat worden gemaakt.

Beschikbaar in de Benelux en Duitsland

Safety escape truck
safety escape truck training

Safety onboarding

Kies ervoor om nieuwe medewerkers slim in te werken met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen én toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts is heel eenvoudig met de krachtige safety app.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.