Wij maken de werkvloer veiliger

eWorks maakt van veilig werken een vast onderdeel van de bedrijfscultuur

We creëren een werkomgeving waarin medewerkers zich veilig voelen en werken

Onveilige omgang met gevaarlijke stoffen, verkeerd tillen van grote, zware of onstabiele voorwerpen, onjuist gebruik van apparaten, machines en beschermingsmiddelen, rondslingerend verpakkingsmateriaal, haast, stress of onvoorzichtigheid. Een kleine fout kan grote gevolgen hebben voor jou en je collega’s. Met onze toolboxen, safety onboardings en app helpen we organisaties om een sterke veiligheidscultuur te ontwikkelen.

Veilig werken

Veilig werken begint met bewustwording

Wanneer je het nut van veiligheidsvoorschriften begrijpt, is het naleven ervan een stuk eenvoudiger. Met de eWorks toolboxen, safety onboarding en app help je je collega’s met herkenbare situaties, pakkende voorbeelden en interactieve oefeningen om hun verantwoordelijkheid voor veilig werken te voelen en verklein je het risico op incidenten aanzienlijk.

  

Veilig werken: continu proces

Veilig werken is een continu proces van bewustmaken, opfrissen en herhalen. Gedragsverandering gaat niet in één keer. Door telkens opnieuw aandacht te besteden aan het gewenste gedrag werk je toe naar een veiligheidscultuur.

Je kunt daarvoor de on- en offline toolboxen van eWorks perfect combineren. Met meer dan 75 onderwerpen en 4 standaard talen help je iedereen op de werkvloer om veilig te werken. Wil je ook tijdens het werk alerts en tips sturen? Voeg dan de DareToCare app toe. Zo zijn je collega’s voortdurend up-to-date.

Veiligheid

Eenvoudig aanpasbaar

Onze safety programma’s zijn eenvoudig aan te passen aan de eigen werksituatie. Denk aan het toevoegen van bedrijfsspecifieke risico’s, eigen afbeeldingen van de werkvloer of het aanpassen van het taalgebruik.

Wij zorgen voor inspiratie en nemen je werk uit handen

Om je op weg te helpen met je safety programma begeleiden de specialisten van eWorks je graag. Bijvoorbeeld met tips over activerende werkvormen en nieuwe onderwerpen. Zo hoef je zelf niet op zoek naar inspiratie  en ben je nauwelijks tijd kwijt aan de voorbereiding van je toolboxen. Onze offline toolboxen zijn volledig voorbereid met notities en bevatten aantrekkelijke en interactieve oefeningen.

Gunstig geprijsd

Bij eWorks vinden we dat veilig werken voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom zijn onze producten gunstig geprijsd. Voor iedere werkvloer hebben we een passend toolbox abonnement waar je, indien gewenst, eenvoudig opties aan kunt toevoegen. Daarnaast valt er extra voordeel te behalen wanneer je een abonnement combineert met een van onze andere producten, zoals de dare to care app of de safety onboarding.

Duizenden gebruikers gingen je voor

Onze klanten variëren van ’s werelds grootste bedrijven in de industrie, bouw, infrastructuur en scheepvaart tot lokale ondernemingen. Al deze bedrijven helpen we met relevante, herkenbare safety programma’s waarmee zij voortdurend werken aan veilig gedrag.

Of je collega’s nu een vorkheftruck besturen, op hoogte werken, zware voorwerpen verplaatsen of met gevaarlijke machines of stoffen werken. Met de producten van eWorks help je iedereen om veilig te werken.

Veiligheidsinstructies

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief