Toolbox onderwerpen bouw

 

Veilig onboarden
Poortinstructie

De voordelen van een toolbox voor de bouw

Op de bouwplaats hebben medewerkers voortdurend te maken met situaties waarin de veiligheid gewaarborgd moet zijn. De relevante onderwerpen moet je daarom ook regelmatig bespreken. Dankzij een toolbox voor de bouw heb je niet alleen de mogelijkheid om de onderwerpen onder de loep te nemen, maar ook om het gesprek aan te gaan die veranderingen teweegbrengen. Maar welke voordelen behaal je aan een toolbox meeting voor de bouw?

Alle onderwerpen overzichtelijk bij elkaar

Dankzij een toolboxmeeting voor de bouw zorg je dat onderwerpen en veranderingen van wetten en regels voortdurend bespreekbaar zijn. De toolbox onderwerpen voor de bouw staan overzichtelijk bij elkaar, zodat je steeds weer een ander thema behandelt. De toolbox voorbeelden voor de bouw kunnen helpen om niets over het hoofd te zien. De safety onboarding voorkomt dat je de certificering verliest of medewerkers niet weten hoe ze in bepaalde situaties moeten reageren. Jij weet daarbij welke veranderingen nodig zijn voor de beste resultaten en krijgt nieuwe inzichten door ervaringen van jouw werknemers en trainingen die je volgt. Begin daarom zo snel mogelijk aan het implementeren van een toolbox voor de bouw.

Safety

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Poortinstructie

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.