Hoe motiveer je medewerkers om veilig en verantwoord te werken?

Je collega’s motiveren om veiliger te werken, hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat ze de motivatie uit zichzelf halen? In dit webinar vertellen we je meer over welke soorten motivatie er zijn en welke tools je kunt inzetten om medewerkers te motiveren.

Wanneer: 13 september, 11.00 – 11.45

webinar motiveren veilig werken

Over het webinar

Veilig gedrag ontstaat wanneer er motivatie aanwezig is om veilig te willen werken. Tijd om eens dieper te duiken in de componenten die voor motivatie zorgen! Tijdens het webinar leer je meer over de Self-Determinatie theorie en welke tools jij kunt gebruiken om automonie, competentie en verbondenheid te stimuleren. 

Wil je weten hoe je medewerkers motiveert om veilig en verantwoord te werken en welke tools je hiervoor kunt inzetten? Astrid de Blecourt, onderwijskundige, vertelt je er alles over tijdens het webinar. Ze maakt gebruik van concrete voorbeelden en case studies om je op weg te helpen met veiliger werken en minder incidenten.

Over de spreker

Astrid de Blecourt laat in deze praktische sessie zien hoe motivatie bijdraagt aan een veilige werkplek.

Als onderwijskundige werkt Astrid dagelijks aan het ontwikkelen en maken van nieuwe (leer)oplossingen en tools die medewerkers helpen om veiliger te werken. Ze ontwikkelde meer dan 100 trainingen die bijdragen aan kennis, bewustwording en gedragsverandering op het gebied van veiligheid en begeleidde veel organisaties bij het ontwikkelen van safety programma’s.