Toolbox arbo

Veilig onboarden
Poortinstructie

Met toolbox aan Arbo regels voldoen

Wil je dankzij de toolbox aan Arbo regels voldoen? Het ministerie van SZW heeft verschillende instrumenten ontwikkeld, welke je als bedrijf in kan zetten om te werken aan het veilig werken op de werkvloer. De toolbox kan helpen om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook voldoende informatie en voorbeelden te krijgen over een bepaald onderwerp. Alles is via een toolbox library te openen en de voortgang van de trainingen is overzichtelijk bij elkaar gezet.

Aanpassen aan het bedrijf

Wanneer je de toolbox en Arbo regels met elkaar combineert, kan je alles volledig aan jouw bedrijf aanpassen. Zo heb je de keuze uit een groot aantal modules en trainingen, die voorzien zijn van duidelijke video’s en documenten. Ook kan je een overleg plannen met alle teams. Tijdens een veiligheidsoverleg ontstaan er vaak interessante gesprekken en discussies, waardoor je als werkgever ook weet wat er op de werkvloer speelt. Aan de hand hiervan zijn er weer veranderingen en verbeteringen door te voeren en waarborg je de veiligheid.

Safety

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Poortinstructie

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.