Online toolbox

Veilig onboarden
Poortinstructie

Dit kan je bereiken met een online toolbox

Heb je al eens gekeken naar de mogelijkheden voor een online toolbox? Het is een goede manier om medewerkers meer duidelijkheid te verschaffen en de kennis over verschillende veiligheidskwesties direct over te dragen. De toolbox library bestaat namelijk uit een handig dashboard, zodat iedereen binnen het team bij de juiste informatie kan komen. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat er binnen het bedrijf speelt, zonder dat alles apart naar teams gestuurd moet worden.

De kennis eenvoudig te toetsen

Bij een e learning toolbox kan je in eerste instantie alle veiligheidsinformatie doorsturen naar de medewerkers. Ook kan je hier kennisvragen over samenstellen, welke de medewerkers moeten beantwoorden om hun kennis te toetsen en aan te tonen dat ze de thema’s hebben doorgenomen. De safety onboarding kan te allen tijde maatwerk zijn. Je past alles helemaal aan het bedrijf aan en zorgt dat je jouw bedrijf zo goed en veilig mogelijk laat verlopen. Voordat je het weet, maak je het leren binnen het bedrijf eenvoudiger voor iedereen die betrokken is.

Safety

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Poortinstructie

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.