Onderwerpen toolbox

Veilig onboarden
Poortinstructie

Zo benut je ieder onderwerp van de toolbox

Wil je gebruik maken van toolbox? Het is een hulpmiddel waarmee iedereen op de werkvloer meer te weten komt over het waarborgen van veiligheid op de werkvloer. Veiligheid bestaat uit een groot aantal thema’s, waardoor er ook meerdere onderwerpen bij een toolbox voorbijkomen. Denk aan het gebruik van beschermmiddelen, het reageren bij calamiteiten en het communiceren op de werkvloer. Ieder toolbox onderwerp kan je afzonderlijk van elkaar aan bod laten komen.

Meerdere opties mogelijk

Bij de toolboxen de onderwerpen beschikbaar stellen is heel eenvoudig. Hiervoor kan je kijken naar de aangeboden trainingen, maar ook het organiseren van een toolbox meeting om onderwerpen aan bod te laten komen. Tijdens een toolboxmeeting de onderwerpen bespreken zorgt vaak voor interessantere gesprekken dan wanneer ieder onderwerp bij toolbox met documenten voorbijkomt. Door vooral de voorbeelden van toolbox onderwerpen te bekijken, zorg je dat de volledige toolbox library gevuld is met relevante informatie en iedereen deze kan raadplegen. De veiligheid op de werkvloer blijft altijd gewaarborgd.

Safety

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Poortinstructie

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.