In 5 stappen naar minder incidenten met safety performance support

Wil je je collega’s op de werkvloer beschermen tegen gevaarlijke situaties? Betere naleving van voorschriften? En minder incidenten? Bekijk nu het gratis safety performance support webinar!

Over het webinar

Safety performance support is het inzetten van de juiste informatie op het juiste moment en de juiste plaats. Denk bijvoorbeeld aan een 360-graden foto van de locatie, een instructiefilmpje of een checklist op de smartphone van je medewerkers. Met safety performance support kan je het aantal incidenten in je bedrijf aanzienlijk terugdringen.

Wil je weten hoe en wanneer je safety performance support inzet? En welke tools je hiervoor tot je beschikking hebt? Astrid de Blecourt, onderwijskundige, vertelt je er alles over tijdens het webinar. Ze maakt gebruik van concrete voorbeelden en case studies om je op weg te helpen met veiliger werken en minder incidenten.

Over de spreker

Astrid de Blecourt neemt je in deze praktische sessie mee in de wereld van safety performance support en laat zien wat safety performance support jouw organisatie oplevert.

Als onderwijskundige werkt Astrid dagelijks aan het ontwikkelen en maken van nieuwe (leer)oplossingen en tools die medewerkers helpen om veiliger te werken. Ze ontwikkelde meer dan 100 trainingen die bijdragen aan kennis, bewustwording en gedragsverandering op het gebied van veiligheid en begeleidde veel organisaties bij het ontwikkelen van safety programma’s.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief