Safety app

Veilig onboarden
Poortinstructie

Laat jouw medewerkers meer leren met de safety app

Op de werkvloer is veiligheid belangrijk. Iedere dag hebben medewerkers te maken met een groot aantal veiligheidskwesties en waardoor gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Alleen neemt het veel tijd in beslag als medewerkers voortdurend naar cursus moeten en de werkzaamheden stil komen te liggen. Je kan dan gebruik maken van de safety app, waarmee je e learning mogelijk maakt. Maar wat is er allemaal mogelijk?

De kennis van medewerkers vergroten

De safety app is speciaal ontworpen voor bedrijven, die ervoor willen zorgen dat de kennis van medewerkers up to date blijven. De veiligheidsregels veranderen voortdurend, er zijn nieuwe thema’s die iedereen onder de knie moet hebben en ook oudere thema’s mogen niet vergeten worden. De cursussen volgen kan helpen om deze kennis te vergaren. Dankzij de safety e learning is het ook gemakkelijker voor medewerkers om de thema’s door te nemen en de bijbehorende kennisvragen te beantwoorden. Er is minder tijd voor nodig en de werkzaamheden lopen door.

Cursussen aanpassen aan het bedrijf

Er zijn een groot aantal thema’s waar je gebruik van kan maken. Als werkgever kijk je welke thema’s belangrijk zijn voor het bedrijf. In de safety app kan je de thema’s en cursussen aangeven die de medewerkers moeten afnemen, waarna je ze direct kan versturen naar de teams of een individu. Je kan precies aangeven welke personen de bepaalde cursussen moeten volgen en ziet de resultaten in het dashboard staan. Zo houd je te allen tijde toezicht op de resultaten van medewerkers en kan je bekijken waar veranderingen moeten komen om het bedrijf goed te laten lopen.

Zo gaat het in zijn werk

Maar hoe gaat het dan precies in zijn werk? Als werkgever kijk je hiervoor als eerste naar de thema’s die spelen op de werkvloer. Aan de hand hiervan kan je verschillende cursussen uitzoeken. Je schaft deze cursussen aan via de safety app en zorgt dat ze klaarstaan voor de medewerkers. Bekijk welke teams of individuen een bepaald thema moeten volgen en stuur deze direct door. Iedereen krijgt dan een melding dat er een nieuwe cursus klaarstaat. Jij krijgt een melding als alles afgerond is, zodat je de resultaten kan bekijken.

Safety
Veiligheidsinstructies

De voordelen van safety e learning

Bij safety e learning draait het allemaal om het gemak van het volgen van cursussen en het bijhouden van de kennis die nodig is om het bedrijf effectief en veilig te houden. De safety app heeft daarbij als grootste voordeel dat iedereen binnen het bedrijf bij de curssusen komt, zonder dat ze hierbij op de werkvloer aanwezig hoeven te zijn. Je kan de app in jouw eigen tijd openen. Voor werkgevers is er een handig overzicht beschikbaar, welke aantoont welke resultaten iemand heeft en wie de cursussen nog moet volgen. Jij zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed blijft draaien.

Dit zeggen onze klanten over ons

“Onze medewerkers werken verspreid over heel Europa. Het is dus lastig om iedereen regelmatig bij elkaar te krijgen voor de verplichte toolboxen. Dat lossen we op met e-learning van eWorks, waardoor iedereen op afstand leert. Het veiligheidsbewustzijn is hierdoor toegenomen.”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V.

“Met de toolbox library tillen wij onze veiligheidsinstructie naar een hoger plan en geven we onze operationeel leidinggevenden betere tools om het veiligheidsbewustzijn van onze monteurs te verhogen.”

Jos Verkerk, Orona

“De interactie met eWorks gedurende de ontwikkeling van de training was erg goed en prettig. Ze hebben een professionele aanpak en een goed oog (en oor) voor de doelstelling van de klant.”

Johan Wulder, Jumbo Maritime

Poortinstructie

Safety onboarding

Werk je medewerkers slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen? Dat doe je met onze krachtige safety app. Ook heb je op de werkvloer eenvoudig toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.