Een thema voor iedere toolboxmeeting

Kies je thema’s en download handige PowerPoints, waarin veel al voor je is voorbereid. Als je wilt, kun je wat aanpassingen doen en je bent klaar voor een effectieve toolboxmeeting.

Demo aanvragen
Offline toolboxen
Offline toolboxen onboarding

Offline toolboxen

De toolboxen sluiten aan bij de meer dan 70 onderwerpen in de toolbox library met e-learningmodules. Je kunt ze perfect combineren en ook los van elkaar gebruiken.

Of je nu kiest voor een gestructureerd leerprogramma of voor af en toe een nieuw thema in een toolboxmeeting, we hebben voor iedere werkvloer geschikte onderwerpen.

Zo weet je dat veilig werken onder de aandacht blijft.

  • meer dan 70 kant-en-klare offline toolboxen
  • standaard in het Nederlands, Engels, Pools en Duits
  • simpel te downloaden
  • zelf aan te passen

Vraag offerte aan

Dit zeggen onze klanten over ons

“Voor de klassikale meetings gebruiken we de kant-en-klare toolboxen. Zo werken we heel efficiënt én effectief samen aan veiligheid. Zo goed zelfs dat de VCA-auditor onze samenwerking als voorbeeld gebruikt voor andere organisaties!”

Natasja Ausema, Kleinveld B.V. 

“Het is duidelijk dat het bedienen van hun klanten topprioriteit is, aangezien ze altijd bereid zijn om aan onze wensen te voldoen en veranderingen door te voeren op basis van onze gebruikersfeedback.”

Travis Kerr, Liftwerx Solutions

“De training sluit perfect aan bij de doelgroep. Heel uitnodigend en effectief. Medewerkers zijn direct betrokken. Echt een aanrader voor bedrijven in complex & heavy equipment waar veilig werken cruciaal is.”

 

Kees van der Meijden, Batenburg JB Systems

Veilig onboarden

DareToCare app

Tijdens het werk makkelijk veiligheidsmeldingen doen én toegang tot toolboxen, werkinstructies, handleidingen en alerts is heel eenvoudig met onze krachtige safety app.

Toolbox library met e-learningmodules

De e-learning toolboxen van eWorks zijn er voor iedereen in het bedrijf. Er is altijd wel iets te leren over veilig werken.

Safety onboarding

Werk je collega’s slim in met de safety onboarding van eWorks. Zo weet je zeker dat iedereen veilig aan de slag gaat.

Safety escape truck

Met de safety escape truck train je veilig werken onder tijds- en groepsdruk. Het spel daagt spelers uit om op een snelle, leuke manier spannende opdrachten op te lossen en veilig te werken.

Poortinstructie

Stel zelf je eigen poortinstructie samen met ons eenvoudig aan te passen format en verzeker je ervan dat bezoekers veilig het terrein betreden.

Escape room cyber security